Torskerogn på Knasende Rugbrød

Sprøde rugbrødsskiver toppet med torskerogn og dryppet med citronsaft, serveret med en frisk salat af hakket agurk og babyspinat.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Ret Frokost, Snack
Antal 2 personer
Kalorier 50 kcal

Ingredienser
  

  • 2 skiver fuldkornsbrød
  • 6 skiver torskerogn
  • Citronsaft
  • Lidt grøn salat af hakket agurk og sprøde babyspinat

Sådan gør du
 

  • Rist rugbrødet på begge sider.
  • Vent et par sekunder, til det er afkølet.
  • Server toasten varm med torskerogn ovenpå, dryppet med citronsaft.
  • Anret med lidt babyspinat og hakket agurk som tilbehør.

Noter

En hurtig og nem frokost eller snack, der kombinerer sprødhed og friskhed med torskerognens delikate smag.