Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Torskerogn på Knasende Rugbrød
Sprøde rugbrødsskiver toppet med torskerogn og dryppet med citronsaft, serveret med en frisk salat af hakket agurk og babyspinat.
Udskriv
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
5
minutter
min
Ret
Frokost, Snack
Antal
2
personer
Kalorier
50
kcal
Ingredienser
2
skiver
fuldkornsbrød
6
skiver
torskerogn
Citronsaft
Lidt grøn salat af hakket agurk og sprøde babyspinat
Sådan gør du
Rist rugbrødet på begge sider.
Vent et par sekunder, til det er afkølet.
Server toasten varm med torskerogn ovenpå, dryppet med citronsaft.
Anret med lidt babyspinat og hakket agurk som tilbehør.
Noter
En hurtig og nem frokost eller snack, der kombinerer sprødhed og friskhed med torskerognens delikate smag.