FORDI DET ER FEDT AT LYKKES

Lad os hjælpe dig med at opnå dine drømme! Skriv dig op her, så kontakter vi dig og sammen får vi lagt en plan for hvordan du kan opnå lige præcis dine ønsker.

Vi tror på dig!

Hvorfor maximete?

Mange af os ønsker hurtige resultater, når vi går i gang med noget. Det skal du få. Du vil opleve resultater fra uge til uge, som vil give dig følelsen af succes og fremdrift.

Selv hvis du ind i mellem har en oplevelse af tilbagegang, vil det alligevel blive til succes fordi vi finder ud af hvorfor og hvordan.

Når du er i trivsel og har energi er du tanket op med motivation til at gøre det du har behov for. Du får endnu mere fokus på det fantastiske inde i dig og omkring dig.

Hvis du f.eks. ønsker at reducere din vægt, er det her det kan virkelig kan ske.

Maximete er med dig og hjælper og støtter dig med selvindsigt og viden.

Afspil video

Personligt onlineforløb med høj faglighed og et stærkt fællesskab

Maximete er et personligt kursusforløb med online værktøjer.

Ud over din helt personlige hjælp hvor du har en fast coach, finder du alt fra viden om kost og kostplaner, motivation, kursus rækker du kan følge om ernæring, stress, søvn, motion og meget mere.

Derudover har vi skabt et online community til dig, så du kan dele dine forløb og måske finde en at træne med i dit område.

Priser

Du kan vælge mellem 3 forløb:

Maximete GO

DEN LETTE
99 kr
 • Kostplan
 • Opskrifter
 • Ugentlig online møde
 • Fri adgang til alle kurser
 • Fri adgang til ugentlige Live sessions
Start i dag

Maximete GO

POWERSTART
2.995 kr
 • Kostplan
 • Opskrifter
 • Ugentlig online møde
 • Fri adgang til alle kurser
 • Fri adgang til ugentlige Live sessions
 • 4 personlige samtaler med din coach
 • Adgang til GoMaximete i 1 år
 • Del betalingen op med ViaBill
Start i dag

Maximete GO

DEN PERSONLIGE
9.995 kr
 • Kostplan
 • Opskrifter
 • Ugentlig online møde
 • Fri adgang til alle kurser
 • Fri adgang til ugentlige Live sessions
 • 12 personlige samtaler med din coach
 • Adgang til GoMaximete i 2 år
 • Del betalingen op med ViaBill
Start i dag

vi er team maximete!

Mød holdet bag Maximete

Anne Mette Kragh Knudsen

Læs mere >>

Isabella Knudsen

Læs mere >>

Maja Vickie

Læs mere >>

Mette Mackeprang

Læs mere >>

Michael Kragh Knudsen

Læs mere >>

Vi har samlet alt

Maximete Go

Du kan have os med overalt og vi hjælper dig når du har brug for det. Du kan:

Det siger klienterne

“Det vigtigste for mig har været at finde frem til, at jeg skal ikke anstrenge mig for at blive bedre til alt muligt. Men derimod være mere det ægte MIG. Sikke en ro og et overskud det har givet mig. Nu skal jeg ikke dulme dårlig samvittighed med mad og slik. TAK Maximete.”
Louise Kristensen
“Jeg kan bare anbefale Maximete. Jeg har bare glædet mig til samtalerne med Michael, som altid har fået mig til at se mig hvad der er det rette og lette valg. Jeg er bare altid i så godt humør efter vores samtaler. Maximete har støttet mig hele vejen til mål.”
Lena Vistisen
“Jeg blev “opfordret” til at ændre min livsstil af min læge og startede uden den store begejstring hos Maximete. Men efter et par samtaler kunne jeg mærke at dette vil blive en gevinst for mig. Jeg kan bestemt anbefale Maximete – hvis jeg kan, kan alle!”
Allan Videbech

Vi tror på dig!

Personligt onlineforløb med et stærkt fællesskab

Vil du, som mange andre, gerne reducere din vægt, men af én eller anden årsag er det ikke lykkedes? De fleste tænker, jamen hvis jeg bare ændre min kost og dyrker mere motion, så kommer jeg hurtigt i mål. Men det er bare ikke altid nok – og ofte ikke den rigtige løsning.

Mennesker er ikke ens, og skal derfor heller ikke behandles ens. Det samme gælder, når du tilmelder dig Maximete. Vi starter med at lære dig at kende, så vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Og Nej, vi starter ikke bare med en ny kostplan og nyt træningsprogram!

Hos Maximete tror vi på dig, og vi ved, at du kan klare det – sammen finder vi de bagvedliggende faktorer, der hindrer dig i at opnå din drøm. Sammen finder vi de løsninger, der kan hjælpe dig til at opnå din målsætning.

sammen kan vi gøre en forskel - for dig!

Vi kigger på dig som menneske, og dermed ikke kun på det ydre, men også på det indre. Vi lægger stor vægt på den personlige del i vores koncept, selv om det er et online forløb.

Derfor har du mulighed for at kontakte os via skrift eller videomøder, alt efter hvilket forløb du vælger. Samtidig har vi altid redskaber til rådighed på vores hjemmeside, som du kan benytte, når du har tid og overskud til at gøre noget godt for dig selv.

Hos os får du en fast person tilknyttet dit forløb. På den måde er der altid en der kender dig og dine behov, og dermed kan sikre, at du får den rigtige coaching.

vi er med dig

hele vejen

Lad mig vide merE

Ofte stillede spørgsmål

Hvad mener I med et personligt onlineforløb?

Det er personligt fordi du har din personlige coach tilknyttet, som du booker tid til samtaler med. Har du behov for flere samtaler end der er inkluderet i forløbet, kan du altid tilkøbe flere.

Hvad koster Maximete?

Du kan vælge mellem 3 forløb:

Den lette: 99 kr. pr måned har adgang til alt indhold og ugentlig onlinemøde. 

Power start: 2.995,- har udover overnævnte 4 personlige samtaler med din coach.

Den personlige: 9.995,- har 12 personlige samtaler med din coach.

Hvordan kommer jeg igang?

Når du har valgt hvilket forløb du ønsker, modtager du en velkomstmail. Herfra besvarer du en række spørgsmål om dig selv og kan logge ind på go.maximete.dk – Her kan du booke din første samtale med din coach og komme i gang.

Skal man spise en bestemt type kost eller følge en fast kostplan?

Vores tilgang til kost er ikke koncept afhængig. Om du vælger at følge en kostplan eller ønsker at kunne lave en selv, vil vi meget gerne hjælpe med.


Vi tager naturligvis hensyn til om du er veganer, har særlige behov som allergiker eller andet.

Vi ved at stort set alle kostkoncepter virker i forhold til at komme ned i vægt så længe man følger dem. Uanset om det er keto, 5/2, intermittent faste eller noget helt andet.
På den lange bane hjælper vi med at finde frem til den rette kost du kan håndtere og som virker ind i den hvordan og til fest. Og det er som regel ikke et bestemt koncept.

Hvorfor er der forskellige kurser i Maximete?

Det er for at du kan få viden, indsigt og hjælp til det du har behov for – når du kan og vil.
Vi har kurser om kost, motion, stress, søvn, tankekontrol og et basis kursus der giver dig indsigt og motivation til dit forløb.
Der kommer løbende flere kurser og indhold.

Kan jeg få samtale med Jer, hvis jeg er i tvivl og ønsker at vide mere?

Ja det er altid muligt. Du kan også deltage på en af vore gratis Masterclass, hvor du både får tips og råd til at reducere din vægt og få meget mere at vide om Maximete forløbene.

Her kan du se hvornår næste Masterclass er: Næste Masterclass

Kan vi som en familie deltage sammen?

Ja helt bestemt. Det vil være en fordel at de voksne i familien deltager sammen og støtter hinanden. Når i bor på samme adresse kan i begge deltage for samme pris og eventuelt dele de personlige samtaler mellem jer eller i kan begge være med til samtalerne samtidig.

drop vægten

- det er dine valg der tæller

Forfatter: Michael Knudsen og Hans-Henrik Nielsen.

Drop vægten handler mest af alt om hvordan du bliver din egen bedste ekspert ved at ændre overbevisninger og tankemønstre, om at være bevist om dine ægte værdier og hvordan du taler til dig selv.

Kort sagt om det har betydning for din trivsel og livsglæde, som kan gøre det meget lettere at vælge det som reducere din vægt.

lad os tage en snak

Skal vi kontakte dig?

Send os en besked og fortæl lidt om dine drømme og mål. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.