Stegt laks m. nudler og grønt

en del af kostplanen for kvinder i overgangsalderen
Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 4 Portioner

Ingredienser
  

  • 250 g fuldkornsnudler
  • 2 spsk sesamolie eller anden olie
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 broccoli i små buketter
  • 300 g sukkerærter alternativt haricots verts
  • 1 bdt. forårsløg snittet
  • 4 laksefileter
  • 1 spsk sesam
  • salt & peber
  • 1 lime
  • 2 spsk soya
  • 1 tsk sukker
  • 20 g peanuts
  • 1 dl frisk koriander

Sådan gør du
 

  • Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken
  • Opvarm 1 spsk olie i en stor stegepande eller wok
  • Tilsæt hvidløg, broccoli, sukkerærter og forårsløg og steg til de er har fået lidt farve og er blevet lidt møre, men stadig er sprøde
  • Krydre laks laksen med sesam, salt og peber
  • Varm 1 spsk olie i en pande og steg laksfileterne i ca. 4-5 minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegte og let gyldne
  • Kom de kogte fuldkornsnudler i panden/wokken med grønsager
  • Pres halvdelen af limen og band saften med soya og sukker
  • Kom soya-blandingen over grøntsager og nudler
  • Server woknudler med laks og top med peanuts og koriander
Keyword Low Carb, overgangsalderen