Hak skalotteløgene fint, skræl ingefær og skær den i meget tynde skiver.
Svits skalotteløg: I en stor gryde, smelt smørret over medium varme. Tilføj skalotteløg, og sautér dem, indtil de er bløde og gennemsigtige.
Tilsæt krydderier: Tilføj karry, chili, og ingefær til løgene, og sautér i yderligere et par minutter, indtil det dufter kraftigt.
Kog suppen: Tilføj røde linser og hønsebouillon til gryden. Bring blandingen i kog, reducer varmen, og lad det simre, indtil linserne er møre, ca. 20-25 minutter.
Tilsæt kokosmælk og rejer: Når linserne er kogte, tilsæt kokosmælk og østerssauce eller sojasauce efter smag. Varm suppen op uden at lade den koge. Tilføj rejerne, og lad dem simre i suppen, indtil de er gennemtilberedte, omkring 3-5 minutter.
Smag til og server: Smag suppen til med salt, og juster krydderierne om nødvendigt. Server suppen varm, toppet med frisk koriander og hakkede peanuts, hvis ønsket.