Røsti med rejer

en del af kostplanen for kvinder i overgangsalderen
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal 2 Portioner

Ingredienser
  

  • 1 squash revet
  • 2 mellemstore kartofler revet
  • 1 gulerod revet
  • 1 løg hakket
  • 2 æg
  • 2 spsk mel gerne fuldkorn
  • salt & peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl creme fraiche max 18 % alternative yoghurt eller skyr
  • 1 bdt. dild eller purløg hakket
  • 100 g rejer

Sådan gør du
 

  • Klem det meste af væden ud af det revene squash
  • Bland revet kartoffel, squash, gulerod og hakket løg
  • Pisk æggene let og bland med æg, mel, salt, peber og grøntsagsblandingen
  • Rør godt, indtil ingredienserne er godt blandet og danner en sammenhængende dej
  • Varm lidt af olien i en pande
  • Knug en håndfuld af dejen og lav en lille pandekage op pladen
  • Steg dem på panden i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune og sprøde
  • Når røsti er færdige, skal de placeres på et stykke køkkenrulle
  • Rør creme fraiche/yoghurt med dild/purløg, salt og peber
  • Server røster med dressing og rejer
Keyword Low Carb, overgangsalderen, Vegetar