Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Rødbedesalat
Udskriv
Ret
Brunch, Frokost
Antal
1
Kalorier
579
kcal
Ingredienser
Ingredienser
100
g
Rødbede
50
g
rucola
100
g
kogte linser
skyllet (40 g tør)
30
g
feta
10
g
valnødder
1
spsk
olivenolie
1
tsk.
balsamicoeddike
valgfri salt og peber efter smag
Sådan gør du
Fremgangsmåde
Tilbered linser efter anvisning på pakken.
Kog rødbeden indtil den er mør i ca. 30-40 min. og lad den køle af og skræl den. skær efterfølgende i tern eller tynde skiver.
Bland linser, rødbede, rucula og smuldret feta sammen.
Tilsæt valnødder og dressing
dressing: Bland olivenolie og balsamicoeddike. Smag til med salt og peber.
Keyword
GLP-1 booster, overgangsalderen, Vegansk, Vegetar