Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Quianosalat med rejer
Udskriv
Ret
Frokost
Antal
1
Kalorier
534
kcal
Ingredienser
Ingredienser
100
g
kogt quinoa
ca. 40 g tør
100
g
kogte og pillede rejer
50
g
agurk
50
g
sukkerærter
tern
1/4
avocado
1/2
rødløg
50
g
blandet grønt salat
rucola, spinat eller andet 1 spsk olivenolie
1
tsk
citronsaft
salt og peber efter smag
Sådan gør du
Fremgangsmåde
Kog quinoa efter anvisning på pakken.
Skær agurk, løg, sukkerærter og avocado i tern.
Bland ingredienser sammen.
Tilsæt dressing
Dressing: bland olivenolie og citronsaft sammen og smag til med salt og peber.
Keyword
GLP-1 booster, Low Carb, overgangsalderen