Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Pitabrød med Fyld
Fyldte pitabrød med saftigt kalkunkød og en blanding af friske grøntsager, toppet med en cremet flødedressing.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Ret
Aftensmad, Frokost, Hovedret, Madpakke, Salat
Antal
2
personer
Kalorier
400
kcal
Ingredienser
300
g
kalkunkød
skåret i strimler
200
g
blandede grøntsager
champignon, tomat, løg, peberfrugt, salat
2
grove pitabrød
½
dl
fløde 9%
2
blegselleristængler
finthakkede
1
spsk
olie
Citron
paprika, salt, peber
Sådan gør du
Kød:
Varm olie på en pande og svits kalkunkødet, indtil det er gennemstegt.
Grøntsager:
Skær grøntsagerne fint og anret dem separat i små skåle.
Pitabrød:
Varm pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.
Flødedressing:
Bland fløden med finthakket blegselleri, citronsaft og krydderier.
Servering:
Fyld pitabrødene med kød, grøntsager og flødedressing.
Noter
Pitabrødene kan fyldes med forskellige grøntsager og kød efter smag. Flødedressingen kan justeres med ekstra krydderier for at tilpasse smagen.
Keyword
GLP-1 booster, Keto