Kog kartoflerne i ca. 15 min i en stor gryde med letsaltet vand
Når der er ca. 5 minutter tilbage af kogetiden kommes blomkålen i gryden med kartofler
Når kartoflerne er færdige, overhældes de med kold vand og sættes på køl
Tænd ovnen på 200°
Hvis det ikke er gjort, afpudses svinemørbrad
Rør 1 tsk olivenolie, 1 tsk honning og 1 spsk sennep sammen
Smør mørbraden med blandingen
Krydder med timian, salt og peber
Bag svinemørbraden i et fad i ca. 20-25 min indtil kødet er mørt og gennemstegt
Kog majskolberne i saltet vand i ca. 5 min, indtil de er møre
Bland creme fraiche, 1 spsk sennep, 1 tsk honning, hakket purløg, salt og peber
Vend blandingen med de kogte kartofler og blomkål
Server stykker af svinemørbrad med kartoffelsalat og majskolber