Mini pizza

En hurtig måde at lave en lækker pizza
Ret Brunch, Frokost, Madpakke
Antal 2 portioner

Ingredienser
  

  • 2 grove pitabrød
  • 8 spsk hakkede tomater eller færdig pizzasauce
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk basilikum
  • 150 g mozzarella gerne frisk
  • ½ spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg presset
  • 100 g bresaola eller anden slags topping fx skinke
  • 50 g rucola

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200°
  • Skær pitabrødene over, så du får to ”pizzaer” pr. brød
  • Fordel tomatsauce over pizzaerne
  • Krydr med oregano, basilikum, salt og peber
  • Fordel mozzarellaen på pizzaerne
  • Bland de hakkede hvidløg med olivenolie og dryp over pizzaerne
  • Bag pizzaerne i ovnen i 8-10 minutter til de er sprøde og osten er smeltet
  • Top med rucola og bresaola inden servering
Keyword Low Carb, overgangsalderen, Vegetar