Mini pizza
En hurtig måde at lave en lækker pizza
Ret Brunch, Frokost, Madpakke
- 2 grove pitabrød
- 8 spsk hakkede tomater eller færdig pizzasauce
- 1 spsk oregano
- 1 spsk basilikum
- 150 g mozzarella gerne frisk
- ½ spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg presset
- 100 g bresaola eller anden slags topping fx skinke
- 50 g rucola
Tænd ovnen på 200°
Skær pitabrødene over, så du får to ”pizzaer” pr. brød
Fordel tomatsauce over pizzaerne
Krydr med oregano, basilikum, salt og peber
Fordel mozzarellaen på pizzaerne
Bland de hakkede hvidløg med olivenolie og dryp over pizzaerne
Bag pizzaerne i ovnen i 8-10 minutter til de er sprøde og osten er smeltet
Top med rucola og bresaola inden servering
Keyword Low Carb, overgangsalderen, Vegetar