Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Millionbøf
En klassisk ret med magert hakket kød og en smagfuld tomatbaseret sovs, serveret med fuldkornsris og en frisk salat af squash og agurk.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal
4
personer
Kalorier
310
kcal
Ingredienser
300
g
magert hakket kød
3
løg
fint hakkede
2
dl
tomatketchup
1
ds flåede tomater
1
fed
hvidløg
hakket
1
spsk
Maizenamel
2
squash
hakket
½
agurk
hakket
150
g
kogte fuldkornsris
3
dl
vand
1
spsk
olie
Chili
salt, peber
Sådan gør du
Ris:
Kog risene uden låg i 3 dl vand i 12 minutter. Lad dem derefter trække med låg i yderligere 12 minutter. Vend med en ske og hold dem varme.
Kød:
Varm olie i en gryde og svits hvidløget kort.
Tilsæt kødet og steg, indtil det er brunet.
Tilsæt de hakkede løg og steg, indtil de er bløde.
Sovs:
Tilsæt tomatketchup og flåede tomater til gryden.
Jævn retten med Maizena og lad det simre i 5 minutter.
Salat:
Bland hakket squash og agurk til en frisk salat.
Servering:
Server millionbøffen med de kogte fuldkornsris og salaten.
Noter
En nærende ret, der kan tilpasses med forskellige krydderier efter smag.