Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Let Stegt Oksekød og Grøntsager
En hurtig og nærende ret med saftige oksekødsstrimler og friske grøntsager i en let flødesauce.
Udskriv
Ret
Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal
2
personer
Kalorier
698
kcal
Ingredienser
350
g
oksefilet skåret i små strimler
2
spsk.
raps- eller olivenolie
2
fed
presset hvidløg
½
dl
fløde
1
løg
skåret i tynde både
1
rød peber
skåret i tynde strimler
1
stilk bladselleri i små tern
100
g
gulerod i tynde strimler
125
g
skiveskåret champignon
3
spsk.
citronsaft
Sådan gør du
Sauter kød:
Varm halvdelen af olien i en pande.
Sauter kødet med hvidløg og halvdelen af fløden, indtil det er brunet.
Fjern kødet fra panden.
Sauter grøntsager:
Opvarm den resterende olie i panden.
Sauter løg, rød peber, bladselleri og gulerødder indtil løget er mørt, ca. 5 minutter.
Tilsæt resten af fløden.
Tilsæt champignon og citronsaft:
Tilsæt champignoner og citronsaft.
Steg blandingen i ca. 3 minutter til.
Bland kød og grøntsager:
Bland det brunede kød med grøntsagerne og server straks.
Noter
Denne ret er fyldt med farverige grøntsager og saftigt oksekød, hvilket gør den både sund og mættende.