Let Knækbrød

Lækker og let knækbrød
Ret Brød, Brunch, Frokost, Mellemmåltid, Snack

Ingredienser
  

‭Ingredienser:‬

  • ‭1 pose blandede korn og frø /5 kornsblanding ca. 5 dl‬
  • ‭1 dl Havregryn‬
  • ‭1 5 dl. rug- eller fuldkornsmel‬
  • ‭2 dl. hvedemel‬
  • ‭1 25 dl. olie‬
  • ‭2 dl. vand‬
  • 1 tsk. salt‬
  • ‭1 tsk. bagepulver‬

Sådan gør du
 

  • Fremgangsmåde:‬
  • ‭ Tænd ovnen på ca. 180 grader.‬
  • ‭ Bland alle ingredienser sammen til det har en ensartet masse.‬
  • ‭ Tag ca. halvdelen af massen på et bagepapir og læg et stk. bagepapir ovenpå. Rul dejen ud,‬
  • ‭ så den er tynd og jævn. Lav flere snit i dejen på begge led, så det er nemt at knække, når‬
  • ‭ det er bagt. Gør det samme igen med den anden halvdel.‬
  • ‭ Bag knækbrødene i ca. 20 min. Hold øje med knækbrødet undervejs.‬
  • ‭ Lad knækbrødene køle af og knæk dem. Læg dem i en lufttæt beholder.‬
  • *Har du solsikkekerner, græskarkerner, chiafrø, hørfrø eller andet lignende liggende‬ derhjemme, kan du også bruge det til at supplere med i stedet for en 5 kornsblanding.
Keyword overgangsalderen, Vegansk, Vegetar