Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Laks med rodfrugter
Udskriv
Ret
Aftensmad, Hovedret
Antal
4
Kalorier
435
kcal
Ingredienser
Ingredienser
Rodfrugter:
800
g
blandede blandede rodfrugter
i stave eller tern
1
spsk
olivenolie
1
spsk
timian
salt og peber
4
hvidløg
hakket
Laks:
4
stk laksefilet
salt og peber
½
citron
revet skal
Dressing:
2
dl
cremefraiche max 9%
1
bundt friske krydderurter
fx persille, purløg, dild
salt og peber
Salat og tilbehør:
100
spinat eller anden salat
200
g
sukkerærter
i tern
4
spsk
pesto
4
grovflutes
Sådan gør du
Fremgangsmåde
Læg rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olivenolie, og drys med salt, peber, hvidløg og timian.
Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller indtil de er møre og gyldne.
Laks
Klargør laksen ved at drysse den med lidt salt, peber og citronskal.
Når rodfrugterne har bagt i ca. 15-20 minutter, læg laksestykket på bagepladen sammen med rodfrugterne.
Bag laksen i ca. 10-12 minutter, eller indtil den er gennemstegt, men stadig saftig.
Dressing
Rør krydderurter i creme fraiche og smag til med salt og peber
Salat
Vend spinat og sukkerærter i tern med pesto
Server laks med rodfrugter og salat og evt grov flutes