Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Laks med avocado og dildcreme
Denne opskrift på laks med avokado og dildcreme er en let og lækker ret, der kombinerer smagen af røget eller gravet laks med den cremede konsistens af avokado og en frisk dildcreme. Perfekt til en sund frokost eller en let middag.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Ret
Aftensmad, Frokost
Antal
1
person
Kalorier
450
kcal
Ingredienser
120
g
røget eller gravet laks
1
avokado
½
rødløg
2
stængler bladselleri
Dildcreme:
1
spsk
cremefraiche 38%
1
spsk
hakket dild
1
spsk
citron- eller limesaft
½
spsk
sennep
Salt og peber
Rucola eller babyspinat
Forbered ingredienserne:
Skær laks og avokado i tern.
Hak rødløget fint.
Skræl bladselleri og skær i små skiver.
Bland ingredienserne:
Bland rødløg
bladselleri, avokado og laks i en skål.
Lav dildcremen:
I en separat skål
bland cremefraiche, hakket dild, citron- eller limesaft og sennep.
Smag til med salt og peber.
Saml retten:
Vend dildcremen med lakseblandingen
så det hele bliver godt fordelt.
Server blandingen med lidt rucola eller babyspinat som tilbehør.
Noter
Nyd denne nemme og sunde laks med avokado og dildcreme som en del af en balanceret kost. Den er både nærende og fyldt med smag.
Keyword
Keto