Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kyllingesalat
En frisk og let kyllingesalat med basmatiris, babyspinat, pære og cherrytomater. Perfekt som en sund og mættende frokost eller let aftensmad.
Udskriv
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
25
minutter
min
Ret
Aftensmad, Forret, Frokost, Hovedret, Salat
Antal
2
personer
Kalorier
242
kcal
Ingredienser
2
kyllingebryst uden skind
1
pære
skåret i skiver
2
dl
basmati- eller jasminris
Lidt frisk babyspinat
8
cherrytomater
Sådan gør du
Kog kyllingebrysterne i letsaltet vand i 15 minutter.
Afkøl kyllingen og skær den i mindre stykker.
Kog risene efter anvisningen på pakken og lad dem køle af.
Skær pæren i mindre stykker og halver cherrytomaterne.
Bland kylling, ris, babyspinat, pærestykker og cherrytomater sammen.
Serveres evt. med groft brød.
Noter
Denne salat er både nærende og let at lave, perfekt til en hurtig og sund måltid.
Keyword
GLP-1 booster