Kylling med brune ris og grønt

Ret Aftensmad, Hovedret
Kalorier 523 kcal

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 120 g kylling
  • 70 g brune ris 40 g tørret
  • 100 g broccoli buketter
  • 50 g gulerødder skiver
  • 50 g grønne bønner
  • 1 spsk. rapsolie
  • friske urter
  • Salt og peber
  • evt. 2 spsk creme fraiche max 9% eller 1 spsk pesto

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Kog ris efter pakkens anvisning.
  • Damp broccoli, gulerødder og grønne bønner i 5-7 min, indtil de er møre og stadig har bid.
  • Varm en pande med olie.
  • Krydr kylling med salt og peber samt friske krydderurter.
  • Steg indtil det er gennemstegt og gyldent.
  • Kan serveres med cremefraiche, som smages til med ønskede krydderier og friske urter eller med pesto.