Koldskål

Lækker koldskål. Dejlig til en varm sommer dag, men også alle andre dage.
Ret Frokost, Morgenmad
Antal 2 portioner

Ingredienser
  

  • 1 æggeblomme kan undlades
  • tsk sukker
  • 4 dl skyr evt. med vanilje
  • 5 dl kærnemælk
  • ½ citron/lime saft + skal
  • 1 tsk vanilje
  • 30 g hasselnødder eller mandler
  • 100 g bær

Sådan gør du
 

  • Pisk æggeblomme og sukker luftig
  • Pisk skyr og kærnemælk godt sammen og bland med æggeblommen
  • Pisk vanilje citron i og smag til
  • Stil gerne på køl i 30 min
  • Rist nødderne på en tør pande til de får lidt farve og hak dem groft
  • Server koldskål med bær og hakkede nødder
Keyword Keto, Low Carb, overgangsalderen, Vegetar