Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kartoffelsalat og fiskefrikadeller
En sund og lækker ret, perfekt til ketose, bestående af en blomkålssalat med en cremet dressing, serveret med sprøde fiskefrikadeller.
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Ret
Aftensmad, Hovedret
Antal
2
personer
Kalorier
508
kcal
Ingredienser
Kartoffelsalat:
300
g
kogte blomkålsbuketter
½
løg
fintsnittet
1
stængel bladselleri
fintsnittet
1
grøn peberfrugt
i tern
1
bundt persille
finthakket
1
bundt purløg
finthakket
Salt og peber
Fiskefrikadeller:
4
fiskefrikadeller
kan købes færdige eller hjemmelaves
Dressing:
1-2
tsk.
dijonsennep
1
spsk.
vineddike
1
spsk.
mayonnaise
3
spsk.
cremefraiche 18%
Salt og peber
Paprika og purløg til pynt
Sådan gør du
Dressing:
Rør dijonsennep, vineddike, mayonnaise og cremefraiche sammen.
Smag til med salt og hvid peber.
Kartoffelsalat:
Kom de kogte blomkålsbuketter, fintsnittet løg, bladselleri, grøn peberfrugt og finthakket persille i en skål.
Hæld dressingen over og bland godt.
Drys med paprika.
Lad salaten hvile i en lille time for at udvikle smagen yderligere.
Servering:
Drys salaten med finthakket purløg lige inden servering.
Server blomkålssalaten sammen med fiskefrikadellerne.
Noter
Denne ret er ideel til en ketogen diæt og tilbyder en lækker variation med sine friske grøntsager og smagfulde fiskefrikadeller.