Kartoffelsalat og fiskefrikadeller

En sund og lækker ret, perfekt til ketose, bestående af en blomkålssalat med en cremet dressing, serveret med sprøde fiskefrikadeller.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 2 personer
Kalorier 508 kcal

Ingredienser
  

Kartoffelsalat:

  • 300 g kogte blomkålsbuketter
  • ½ løg fintsnittet
  • 1 stængel bladselleri fintsnittet
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 1 bundt persille finthakket
  • 1 bundt purløg finthakket
  • Salt og peber

Fiskefrikadeller:

  • 4 fiskefrikadeller kan købes færdige eller hjemmelaves

Dressing:

  • 1-2 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. vineddike
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. cremefraiche 18%
  • Salt og peber
  • Paprika og purløg til pynt

Sådan gør du
 

Dressing:

  • Rør dijonsennep, vineddike, mayonnaise og cremefraiche sammen.
  • Smag til med salt og hvid peber.

Kartoffelsalat:

  • Kom de kogte blomkålsbuketter, fintsnittet løg, bladselleri, grøn peberfrugt og finthakket persille i en skål.
  • Hæld dressingen over og bland godt.
  • Drys med paprika.
  • Lad salaten hvile i en lille time for at udvikle smagen yderligere.

Servering:

  • Drys salaten med finthakket purløg lige inden servering.
  • Server blomkålssalaten sammen med fiskefrikadellerne.

Noter

Denne ret er ideel til en ketogen diæt og tilbyder en lækker variation med sine friske grøntsager og smagfulde fiskefrikadeller.