Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kalkunfrikadeller med Frisk Salat
Lækre og saftige kalkunfrikadeller serveret med en frisk og sprød salat af savojkål, appelsin og nødder.
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Trækketid
1
time
t
Samlet tid
1
time
t
35
minutter
min
Ret
Aftensmad, Hovedret
Antal
8
Stk.
Kalorier
325
kcal
Ingredienser
500
g
hakket kalkunkød
1
revet løg
2
æg
Salt og peber
Olie til stegning
½
savojkål
1
appelsin
50
g
nødder
hasselnødder eller valnødder
Evt. en lille håndfuld rosiner
2
spsk
god olie
Sådan gør du
Rør kødet godt med salt, til det bliver sejt, så det kan binde mere væske. Dette undgår tørre frikadeller.
Tilsæt de øvrige ingredienser til farsen.
Lad farsen trække i køleskabet i en time. Juster evt. med lidt koldt vand, hvis den er for fast.
Form farsen til frikadeller og steg dem i olie på en varm pande, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Finsnit savojkålen. Skræl appelsinen og skær den i små både. Hak nødderne.
Bland kålen, appelsinen, nødderne, rosinerne og olien sammen.
Server frikadellerne med salaten. Gem halvdelen af frikadellerne til frokosten næste dag.
Noter
Frikadellerne kan også serveres kolde til frokost dagen efter.
Keyword
GLP-1 booster, Keto