Indiske rejer i karry

En lækker og krydret ret med saftige rejer i en fyldig karrysovs med tomater og krydderier.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal 2 personer
Kalorier 367 kcal

Ingredienser
  

  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 hakkede fed hvidløg
  • 1 mellemstort finthakket løg
  • 4 friske finthakkede tomater
  • ½ - 1 tsk. karry
  • ½ tsk. koriander
  • ½ tsk. gurkemeje
  • 225 g mellemstore pillede rejer
  • 2 spsk. citronsaft

Sådan gør du
 

Sauter løg og hvidløg:

  • Varm olien i en stor kasserolle.
  • Sauter hvidløg og løg indtil de er møre.

Tilsæt tomater og krydderier:

  • Tilsæt de finthakkede tomater, karry, koriander og gurkemeje.
  • Lad det simre i 5 minutter.

Kog rejerne:

  • Læg rejerne i den simrede sovs og kog dem i 10 minutter, indtil de er gennemkogte.

Tilsæt citronsaft:

  • Fjern kasserollen fra varmepladen og stænk citronsaften ud over retten.

Noter

Denne ret er en perfekt kombination af krydret og syrligt, hvilket gør den ideel til en smagfuld middag.