Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Indiske rejer i karry
En lækker og krydret ret med saftige rejer i en fyldig karrysovs med tomater og krydderier.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal
2
personer
Kalorier
367
kcal
Ingredienser
4
spsk.
olivenolie
2
hakkede fed hvidløg
1
mellemstort finthakket løg
4
friske
finthakkede tomater
½ - 1
tsk.
karry
½
tsk.
koriander
½
tsk.
gurkemeje
225
g
mellemstore pillede rejer
2
spsk.
citronsaft
Sådan gør du
Sauter løg og hvidløg:
Varm olien i en stor kasserolle.
Sauter hvidløg og løg indtil de er møre.
Tilsæt tomater og krydderier:
Tilsæt de finthakkede tomater, karry, koriander og gurkemeje.
Lad det simre i 5 minutter.
Kog rejerne:
Læg rejerne i den simrede sovs og kog dem i 10 minutter, indtil de er gennemkogte.
Tilsæt citronsaft:
Fjern kasserollen fra varmepladen og stænk citronsaften ud over retten.
Noter
Denne ret er en perfekt kombination af krydret og syrligt, hvilket gør den ideel til en smagfuld middag.