Gnid kyllingelårene grundigt med paprika, salt og peber, så de er helt dækket.
Lav marinaden:
Pres hvidløgene og bland dem med olivenolie og citronsaft i en skål.
Mariner kyllingen:
Læg kyllingelårene i en glasskål eller porcelænsskål og hæld marinaden over. Sørg for, at alle stykkerne er godt dækket af marinaden. Tilsæt evt. lidt mere olie og vend dem med en gaffel.
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet natten over.
Tilbered kyllingen:
Tag kyllingelårene ud af køleskabet i god tid, så de når stuetemperatur, inden de skal i ovnen.
Læg kyllingelårene og cherrytomaterne i et ovnfast fad og drys med oregano. Sørg for, at der stadig er marinade på alle siderne.
Steg kyllingelårene og tomaterne ved 200 grader i ca. 40 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt og har en mørk, gylden farve fra marinaden.
Noter
Marinaden med paprika giver kyllingen en mørkere farve og en rig smag. Server gerne med en frisk salat eller dampede grøntsager for et fuldt måltid.