Hot & Sour suppe med rejer

En lækker og nem opskrift på en velsmagende og krydret suppe med rejer, champignon og bambusskud. Perfekt til en let og nærende middag.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 18 minutter
Ret Aftensmad
Antal 2 personer
Kalorier 275 kcal

Ingredienser
  

  • 200 g champignon i skiver
  • 1 frisk chili finthakket
  • 1 ¼ l hønsebouillon
  • 3 spsk vineddike
  • 3 spsk soja
  • ½ ds bambusskud fintsnittet
  • 125 g frosne ærter
  • 150 g frosne rejer
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Forberedelse:

  • Skær champignonerne i skiver og hak chilien fint.
  • Fintsnit bambusskuddene.

Tilberedelse:

  • Sæt champignoner og den finthakkede chili over at koge med bouillon i en stor gryde.
  • Tilsæt vineddike, soja og de fintsnittede bambusskud og lad det simre et par minutter.
  • Tilsæt ærter og rejer og lad det hele blive gennemvarmet.

Smag til:

  • Smag suppen til med salt og peber.