Grøntguf

En varm og cremet grøntsagsret med løg, porrer, persillerod, blomkål og gulerødder, kogt med mælk og krydret med paprika og timian.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad, Tilbehør
Antal 2 personer
Kalorier 236 kcal

Ingredienser
  

  • ½ løg
  • 1 porre
  • 2 persillerødder
  • ½ blomkål
  • 4 gulerødder
  • 3 dl vand
  • 2 dl mælk
  • 1 lille tsk. paprika
  • 1 lille tsk. tørret timian
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær løg og porrer i tynde skiver og svits dem i lidt olie i en gryde.
  • Tilsæt blomkål i små buketter, persillerod og gulerod i små tern, vand, mælk samt krydderier.
  • Kog blandingen i ca. 15 minutter, til grøntsagerne er møre.
  • Smag til med salt og peber og server.

Noter

Grøntguf kan serveres som en selvstændig ret eller som tilbehør til kød eller fisk. Det er en sund og nærende måde at få flere grøntsager ind i kosten på.
Keyword GLP-1 booster, Vegetar