Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
Gruppeforløb
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Menu
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
Gruppeforløb
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Græskarsuppe med topping
Den smager bestemt ikke dårligere dagens efter. Så lav evt dobbeltportion.
Udskriv
Ret
Aftensmad, Frokost, Hovedret, Suppe
Antal
4
Kalorier
505
kcal
Ingredienser
Ingredienser
Suppe:
1
spsk
olie
raps- eller olivenolie
2
fed
hvidløg
hakket
1
løg
hakket
2
cm
ingefær
hakket
500
g
græskar
fx hokkaido, i tern
1
grøntsagsbouillon
4-5
dl
vand
1
dl
røde linser
skyllet
2,5
dl
madlavningsfløde max 8%
1
spsk
timian
1
tsk
chili
salt og peber
Topping:
1
ds kikærter
skyllet
1
spsk
olie
raps- eller olivenolie
1½
tsk
paprika
eller anden krydderi
salt og peber
4
spsk
græskarkerner
4
skiver
fuldkornsbrød
evt. i tern
4
spsk
cremefraiche max 9%
Sådan gør du
Fremgangsmåde
Suppe:
Varm olien i en gryde og svits løg, hvidløg og ingefær i et par minutter.
Tilsæt græskar og steg i yderligere 5 minutter.
Tilsæt bouillon, vand og linser. Lad det simre indtil græskaret er mørt (ca. 20 min).
Blend suppen til ønsket konsistens. Tilsæt madlavningsfløde og krydderier og smag til.
Topping
Varm olien i en pande og tilsæt paprika
Rist de afdryppede kikærter, græskarkerner og brød i tern til de får farve
Server græskarsuppen toppet med de ristede kikærter, græskarkerner og brød og top med cremefraiche
Keyword
GLP-1 booster, overgangsalderen, Vegansk, Vegetar