Fiskefrikadeller og spidskålsalat

Skøn og let lavet ret.
Ret Brunch, Frokost, Hovedret, Madpakke

Ingredienser
  

  • 150 g spidskål fint skåret
  • 50 g edamamebønner uden bælg, fra frost
  • ½ æble i tern
  • ½ dl persille hakket
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk æblecideredikke
  • 1 tsk honning
  • 2 stk. fiskefrikadeller

Sådan gør du
 

  • Bland fint skåret spidskål, optøet edamamebønner, æbletern og hakket persille i en skål
  • Rør olie, æblecidereddike, honning, salt og peber sammen
  • Hæld dressingen over spidskålsalaten og bland godt, indtil alle ingredienser er jævnt fordelt
  • Server spidskålssalat med fiskefrikadellerne
  • *Lav evt. dobbelt portion af salaten til madpakke dagen efter
Keyword Keto, Low Carb, overgangsalderen, Vegetar