Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Fiskefrikadeller og spidskålsalat
Skøn og let lavet ret.
Udskriv
Ret
Brunch, Frokost, Hovedret, Madpakke
Ingredienser
150
g
spidskål
fint skåret
50
g
edamamebønner
uden bælg, fra frost
½
æble
i tern
½
dl
persille
hakket
1
tsk
olivenolie
1
tsk
æblecideredikke
1
tsk
honning
2
stk.
fiskefrikadeller
Sådan gør du
Bland fint skåret spidskål, optøet edamamebønner, æbletern og hakket persille i en skål
Rør olie, æblecidereddike, honning, salt og peber sammen
Hæld dressingen over spidskålsalaten og bland godt, indtil alle ingredienser er jævnt fordelt
Server spidskålssalat med fiskefrikadellerne
*Lav evt. dobbelt portion af salaten til madpakke dagen efter
Keyword
Keto, Low Carb, overgangsalderen, Vegetar