Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Farsede Porrer med Ristede Champignon
En klassisk dansk ret med farsede porrer serveret med en velsmagende champignonsovs.
Udskriv
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
50
minutter
min
Ret
Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal
4
portioner
Kalorier
300
kcal
Ingredienser
Farsede Porrer:
500
g
hakket skinkekød eller kalv og flæsk
1
lille finthakket løg
1
æg
1
dl
rasp
1
dl
væske
evt. kold porrevand
Rasp til panering
Smør til stegning
3
porrer
Champignonsovs:
250
g
champignon
1
løg
Sådan gør du
Forbered Farsen:
Rør farsen sammen med finthakket løg, æg, rasp og væske. Farsen skal være fastere end en almindelig frikadellefars.
Lad farsen hvile i køleskabet i ca. 30 minutter.
Forbered Porrerne:
Rens porrerne og skær dem i 6 cm stykker.
Kog porrestykkerne næsten møre i let saltet vand i ca. 10 minutter. Tag dem op af vandet og lad dem dryppe af i en si.
Fars og Panering:
Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet og drys med rasp.
Tag en spiseskefuld fars og bred den ud på raspen, så det passer til et stykke porre.
Læg et stykke porre på farsen og klem farsen sammen omkring porren. Rul den derefter i raspen.
Stegning:
Varm smør på en pande ved middel varme og steg de farserede porrer til de er gyldne og gennemstegte.
Champignonsovs:
Rens og skær champignon og løg i skiver.
Rist champignon og løg i lidt smør på en pande. Krydr med salt og peber.
Server champignonsovsen til de farserede porrer.
Noter
Server retten med kartofler eller en frisk grøn salat for et komplet måltid.