Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Chili Con Carne med grøntsager og oksekød
En velsmagende og krydret Chili Con Carne, perfekt til ketose og nem at lave i store portioner. En mættende ret fyldt med grøntsager og krydderier, serveret med en klat cremefraiche.
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Ret
Aftensmad, Hovedret
Antal
2
personer
Kalorier
503
kcal
Ingredienser
500
g
hakket oksekød
1
løg
grofthakket
3
store fed hvidløg
finthakket
1
spsk.
olivenolie
½
aubergine
1
frisk chili
½
tsk.
cayennepeber
1
lille dåse tomatpuré
1
dåse flåede tomater
2
tsk.
oregano
1
tsk.
spidskommen
1
tsk.
kakao
1
stor squash
1
rød eller grøn peberfrugt
2
spsk.
cremefraiche 18%
Tabascosauce
Salt og peber
Sådan gør du
Skær auberginen i skiver, drys dem med salt og stil dem til side.
Hak løget groft og steg det i 1 spsk. olie på en pande, indtil det er lidt brunt. Kom det derefter op i en gryde.
Steg kødet ved kraftig varme på en pande, mens du rører hele tiden, så det smuldres. Hæld det derefter op i gryden.
Tilsæt salt, peber, hvidløg, og de andre krydderier til kødet.
Tilsæt tomatpuré, fyld dåsen med vand 3 gange og tilsæt dette til gryden. Tilsæt de flåede tomater.
Kog retten under låg i 20 minutter.
Skyl saltet af auberginestykkerne og pres dem let i hånden. Skær aubergine og squash i tern på 1,5x1,5 cm.
Befri peberfrugterne for kernehus og skær dem i tern. Halver chilien og fjern kernerne ved at skylle den i koldt vand. Snit den meget fint.
Svits alle grøntsagerne godt og tilsæt dem til retten, som koger yderligere 10 minutter under låg.
Server retten rygende varm med en klat cremefraiche og evt. et par stænk tabascosauce.
Noter
Gem evt. noget af retten til frokost næste dag.