Bananpandekager med bærcreme og ristede nødder

Lækre bananpandekager. Når du vil have noget ekstra lækket
Ret Brunch, Dessert, Morgenmad
Antal 2 Portioner

Ingredienser
  

  • 1 moden banan
  • 2 æg
  • ½ dl havregryn
  • 1 tsk vaniljepulver
  • ½ tsk kardemomme
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 2 spsk rapsolie eller anden smagsneutral olie
  • 2 dl skyr eller yoghurt – evt. med vanilje
  • 2 dl frosne bær let optøet
  • 1 spsk honning
  • 20 g mandler eller hasselnødder

Sådan gør du
 

  • Blend skyr, bær og honning til en cremet masse
  • Mos bananen i en skål med en gaffel, indtil den er godt most
  • Tilsæt æggene og pisk godt sammen
  • Kom havregryn, bagepulver, vanilje, kardemomme og salt i og rør godt
  • Varm en pande og tilsæt en lille mængde olie
  • Kom en passende mængde dej på panden og steg i ca. 2-3 min til de er gyldenbrune
  • Vend og steg yderligere 2-3 minutter til pandekagen er færdig
  • Gentag processen indtil al dejen er brugt
  • Rist nødderne på en tør pande til de får lidt farve og hak dem groft
  • Server de lune pandekager med bærcreme og ristede nødder
Keyword Keto, Low Carb, overgangsalderen, Vegetar