Skipper Skræk omelet
Lad denne velsmagende og næringsrige Skipper Skræk Omelet blive din nye favorit til morgenmaden, brunchen eller som et let aftensmåltid. Spinat og champignon kombineres her i en herlig omelet, der både er mættende og fuld af gode næringsstoffer, perfekt til at starte dagen med energi og styrke.
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal 2 personer
Kalorier 250 kcal
- 4 æg
- 75 g babyspinat
- 8 champignon i skiver
- 1/2 dl vand
- 1/2 spsk. smør
- Salt efter smag
Skyl spinaten og ryst vandet godt ud af den og skær den i stykker.
Pisk æggene sammen, tilsæt vand og den hakkede spinat samt champignon og rør godt rundt. Smelt smørret på panden og hæld massen på. Steg på lav varme indtil den er næsten fast
på overfladen og vend og steg 1 min. mere. Voila! Så er der morgenmad.
Lav evt. dobbeltportion og tag resten med til frokost.
Du kan variere denne omelet med alverdens grøntsager, prøv f.eks. porrer, broccoli eller grønne bønner.