Rispandekager

En velsmagende og fyldig opskrift, der giver dig lette og lækre pandekager med en sprød konsistens. Perfekte til frokost eller en let middag, hvor de kan fyldes med din favoritpålæg og friske grøntsager.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret, Madpakke
Antal 2 personer
Kalorier 376 kcal

Ingredienser
  

  • 3 1/2 dl mælk
  • 1/2 tsk. salt
  • 4 æg
  • 170 g fuldkornsrismel alternativt majsmel eller boghvedemel
  • Fyld pr. pandekage:
  • Et tynd lag mayonnaise eller cremefraiche
  • 2 skiver røget laks eller din favorit pålæg eller fisk
  • Fint strimlet icebergsalat
  • Lidt rucola
  • 3 champignon i skiver
  • Revet gulerod
  • Tynde skiver agurk og løg

Sådan gør du
 

Dej:

  • Bland rismel, salt og mælk i en skål. Pisk æggene i.
  • Stil dejen køligt i en halv time.
  • Pisk blandingen op igen inden stegning.

Pandekager:

  • Bag pandekagerne ved jævn varme i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne.

Fyld:

  • Læg fyldet på pandekagen: mayonnaise/cremefraiche, laks, salat, rucola, champignon, gulerod, agurk og løg.
  • Rul pandekagen sammen og server.
Keyword GLP-1 booster, Keto