Tilbered quinoaen som angivet på pakken
Skær toppen af hver peberfrugt og fjern frøene og indmaden forsigtigt
Hak løg og hvidløg fint
Riv gulerødder og squash
Varm en pande med 1 spsk olivenolie og svits løg og hvidløg i et par minutter
Tilsæt revet gulerødder og squash
Krydr med paprika, salt og peber
Rør quinoa med sauterede grøntsager i en stor skål
Tilsæt halvdelen af den revne ost og rør igen
Fordel quinoa-blandingen jævnt i de udhulede peberfrugter
Placer peberfrugterne i en bageplade eller et ovnfast fad og drys resten af den revne ost over peberfrugterne
Bag peberfrugterne ovn i ved 180° ca. 25-30 min
Fjern den nederste del af stilken på aspargesene og skær dem evt. i halve, hvis de er meget store
Varm 1 spsk olivenolie på en pande og rist aspargesene i ca. 5-7 minutter, indtil de er møre og let gyldne
Kom pinjekernerne på panden ½-1 minut før aspargesene er færdige
Krydr med salt og peber
Server de stegte asparges med pinjekerner som tilbehør til de fyldte peberfrugter