Quinoa-stuffed peberfrugter

Skøn ret der kan bruges til mange forskellig måltider.
Ret Aftensmad, Frokost
Antal 4 Portioner

Ingredienser
  

  • 4 store peberfrugter eller 8 mellemstore
  • dl quinoa
  • 5 dl vand
  • salt og peber
  • paprika
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 1 squash
  • 200 g revet ost efter eget valg
  • 1 bundt asparges alternativ broccoli
  • 2 spsk pinjekerner

Sådan gør du
 

  • Tilbered quinoaen som angivet på pakken
  • Skær toppen af hver peberfrugt og fjern frøene og indmaden forsigtigt
  • Hak løg og hvidløg fint
  • Riv gulerødder og squash
  • Varm en pande med 1 spsk olivenolie og svits løg og hvidløg i et par minutter
  • Tilsæt revet gulerødder og squash
  • Krydr med paprika, salt og peber
  • Rør quinoa med sauterede grøntsager i en stor skål
  • Tilsæt halvdelen af den revne ost og rør igen
  • Fordel quinoa-blandingen jævnt i de udhulede peberfrugter
  • Placer peberfrugterne i en bageplade eller et ovnfast fad og drys resten af den revne ost over peberfrugterne
  • Bag peberfrugterne ovn i ved 180° ca. 25-30 min
  • Fjern den nederste del af stilken på aspargesene og skær dem evt. i halve, hvis de er meget store
  • Varm 1 spsk olivenolie på en pande og rist aspargesene i ca. 5-7 minutter, indtil de er møre og let gyldne
  • Kom pinjekernerne på panden ½-1 minut før aspargesene er færdige
  • Krydr med salt og peber
  • Server de stegte asparges med pinjekerner som tilbehør til de fyldte peberfrugter
Keyword GLP-1 booster, Low Carb, overgangsalderen, Vegansk, Vegetar