Hak løget og skær peberfrugten, squashen og gulerødderne i tern.
Steg løg og kalkun:
Varm en tykbundet gryde op og svits løgene, indtil de er bløde.
Tilsæt kalkunstrimlerne og steg dem, indtil de er let brunede.
Tilsæt grøntsager og krydderier:
Efter et par minutter tilsættes alle grøntsagerne undtagen majs.
Tilsæt karry, hvidløg, salt, peber og evt. chili.
Kog og tilsæt majs:
Tilsæt lidt vand for at skabe en smule sovs og lad retten simre i 10 minutter.
Tilsæt majs og lad retten simre yderligere et par minutter.
Jævn sovsen:
Jævn sovsen med lidt mel, hvis nødvendigt.
Servering:
Serveres evt. med ris.
Noter
Denne mexicanske gryderet er fyldt med smag og farve. Den er perfekt til en let middag og kan nemt justeres med ekstra krydderier efter smag. Server den med ris for et mere fyldigt måltid.