Maxi knækbrød

Vores Maxi knækbrød er en sund og lækker snack, fyldt med nærende frø og kerner. De er perfekte som en sprød og mættende snack eller som en base for forskellige toppings.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Mellemmåltid, Snack
Antal 24 Stk.
Kalorier 120 kcal

Ingredienser
  

  • 2 dl græskarkerner
  • 2 dl sesamfrø
  • 2 dl hørfrø
  • 2 dl solsikkekerner
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl chiafrø
  • 1 dl kogende vand
  • 5 æg
  • 1 spsk flagesalt

Sådan gør du
 

Bland ingredienserne:

  • Bland græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, havregryn og chiafrø godt sammen i en skål.
  • Tilsæt kogende vand og rør rundt. Lad det hvile i et par minutter, så chiafrøene kan suge vandet op.
  • Tilsæt æggene og bland det hele sammen til en ensartet masse.

Form knækbrødene:

  • Del massen i to og fordel den på to bageplader med bagepapir.
  • Brug en bagespartel til at lave et tyndt, ensartet lag på hver bageplade.
  • Skær massen i ønskede størrelser ved hjælp af bagespartelen.
  • Drys med flagesalt.

Bagning:

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Bag knækbrødene i ca. 19-20 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
  • Lad knækbrødene køle af på en bagerist.

Opbevaring:

  • Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder. De kan holde sig sprøde i 4-5 dage.

Noter

Nyd disse sprøde og næringsrige Maxi Knækbrød som en del af din daglige kost. De er nemme at lave og perfekte til at tage med på farten!
Keyword GLP-1 booster, Keto, Low Carb, Vegetar