Laks med savojkål i karrysovs

En smagfuld ovnret, hvor laksen kombineres med savojkål og tomater i en krydret karrysovs.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 2 personer
Kalorier 733 kcal

Ingredienser
  

  • 2 laksekoteletter
  • ½ savojkål
  • 1 tomat
  • 2-3 tsk. karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 3 dl hønsebouillon

Sådan gør du
 

  • Skær savojkål i tynde strimler og tomaten i tern.
  • Fordel kål og tomater i et ovnfast fad.
  • Skyl laksen og læg den ovenpå kålen.
  • Bland karry, gurkemeje og cayennepeber i hønsebouillonen.
  • Hæld bouillonen over laksen og dæk fadet med stanniol.
  • Bag ved 175 grader i 20-30 minutter, indtil laksen let kan skilles ad med en gaffel.

Noter

Denne ret er rig på proteiner og sundt fedt fra laksen, og krydderierne tilføjer ekstra smag og varme.
Keyword GLP-1 booster, Keto