Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Laks med savojkål i karrysovs
En smagfuld ovnret, hvor laksen kombineres med savojkål og tomater i en krydret karrysovs.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Ret
Aftensmad, Hovedret
Antal
2
personer
Kalorier
733
kcal
Ingredienser
2
laksekoteletter
½
savojkål
1
tomat
2-3
tsk.
karry
1
tsk.
gurkemeje
½
tsk.
cayennepeber
3
dl
hønsebouillon
Sådan gør du
Skær savojkål i tynde strimler og tomaten i tern.
Fordel kål og tomater i et ovnfast fad.
Skyl laksen og læg den ovenpå kålen.
Bland karry, gurkemeje og cayennepeber i hønsebouillonen.
Hæld bouillonen over laksen og dæk fadet med stanniol.
Bag ved 175 grader i 20-30 minutter, indtil laksen let kan skilles ad med en gaffel.
Noter
Denne ret er rig på proteiner og sundt fedt fra laksen, og krydderierne tilføjer ekstra smag og varme.
Keyword
GLP-1 booster, Keto