Grydekylling med Tomat
En fyldig og smagfuld ret, der kombinerer saftige kyllingestykker med en krydret tomatpuré og stegte grøntsager. Perfekt til en middag med familie eller venner, og nok til at have rester til dagen efter.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal 4 portioner
Kalorier 425 kcal
- 1 kylling
- ½ tsk. karry
- 1 løg
- 2 peberfrugter
- 2 dåser flåede tomater
- 1 lille dåse tomatpuré
- 2 spsk. olie
- Paprika cayennepeber, salt, peber efter behag
- 1 broccoli
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
Tomatpuré:
Blend løg, tomater, tomatpuré og peberfrugter til en puré.
Varm olien i gryden. Når olien er varm, hældes pureen i og steges godt igennem i 5-8 minutter. Smag til med paprika, cayennepeber, salt og peber.
Stegte Grøntsager:
Skær broccoli i meget små buketter, hak gulerødderne og peberfrugten fint.
Steg grøntsagerne på en pande i olie tilsat chili eller en anden af dine favoritkrydderier. Smag til med salt og peber.
Denne ret er perfekt til at lave i større mængder og have rester til dagen efter.
Du kan variere krydderierne efter smag og tilføje andre grøntsager efter ønske.