Grillet kyllingesalat

En lækker og frisk grillet kyllingesalat med rucola, icebergsalat, ananas og ristede pinjekerner. Perfekt som en let frokost eller aftensmad.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret, Salat
Antal 4 personer
Kalorier 319 kcal

Ingredienser
  

  • 1 pk. kyllingeinderfileter
  • ¼ icebergsalat
  • 1 pk. rucolasalat
  • ½ ananas i stave
  • 30 g ristede pinjekerner
  • 6 hele soltørrede tomater
  • 200 g fromage frais
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. rørsukker
  • Saften af 1 citron
  • Saften af ¼ citron
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Tilbered kyllingen:

  • Skær kyllingestykkerne i lange skiver, drys med salt og peber.
  • Steg dem på en grillpande eller almindelig pande med låg på i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte.

Forbered salaten:

  • Snit icebergsalaten og rucolasalaten fint.
  • Skær ananasen i stave.
  • Skær de soltørrede tomater i skiver.
  • Bland icebergsalat, rucolasalat, ananas, pinjekerner, soltørrede tomater og kyllingestykker i en stor skål.

Lav dressingen:

  • Bland fromage frais med karry, rørsukker og saften af 1 citron.
  • Smag til med salt og peber.

Servering:

  • Server salaten med dressingen og et stykke groft brød. Pynt med citronbåde.

Noter

Salaten er ideel til både frokost og aftensmad, og kan nemt opbevares i køleskabet til næste dags måltid. Dressingen kan justeres efter smag med mere eller mindre citron, karry og rørsukker.
Keyword GLP-1 booster, Keto