Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Gaspachosuppe med kalkun
En frisk og kølende suppe perfekt til varme dage, fyldt med modne tomater, peberfrugt, chili og æble.
Udskriv
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
5
minutter
min
Ret
Aftensmad, Forret, Hovedret, Suppe
Antal
2
personer
Kalorier
435
kcal
Ingredienser
8
store modne tomater
gerne stilktomater
2
chalotteløg
1
rød peberfrugt uden kerner
1
æble
1
rød chili uden kerner
1
fed
hvidløg
4
spsk.
citronsaft
Sådan gør du
Rens og skær alle grøntsagerne og æblet i mindre stykker.
Blend grøntsagerne og æblet i en blender eller foodprocessor, indtil konsistensen er glat.
Smag til med citronsaft.
Noter
Denne suppe er nem at lave og kan tilberedes på forhånd og opbevares i køleskabet til servering. Den er lav i kalorier og fuld af smag.