Bønnesalat

Simpel og lækker. Især når du er god til at preppe.
Ret Frokost, Madpakke, Salat, Tilbehør
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 150 g tomat gerne cherrytomater, i både
  • ½ agurk i tern
  • ½ peberfrugt i tern
  • 1 spsk rødløg hakket
  • 50 g feta eller frisk mozzaralla
  • 1 tsk olivenolie
  • ½ tsk citonsaft
  • 1 tsk honning
  • ½ tsk balsamico
  • ½ ds. hvide bønner eller anden slags – evt. et mix, drænet og skyllet
  • salt & peber
  • 1 tsk paprika
  • 5 oliven halveret (kan undlades)
  • 1 spsk peanuts eller andre nødder

Sådan gør du
 

  • Kom de snittede grøntsager (tomater, agurk, peberfrugt, rødløg) i en skål sammen med feta
  • Rør dressing af citronsaft, honning, balsamico og olivenolie sammen i en lille skål
  • Vend bønnerne med dressingen, paprika, salt og peber
  • Bland så bønnerne med grøntsager og feta
  • Top med oliven og peanuts
Keyword Keto, Low Carb, overgangsalderen, Vegetar