Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Æggesalat og peberfrugt
En enkel og lækker opskrift på æggesalat med karrymayonnaise og avokado, serveret med friske peberfrugter. Perfekt som en let frokost eller snack.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Ret
Brunch, Frokost, Mellemmåltid, Salat
Antal
2
personer
Kalorier
370
kcal
Ingredienser
4
spsk.
mayonnaise
1
spsk.
karry
Lidt salt
5
hårdkogte æg
1
moden avokado
2
røde peberfrugter
Sådan gør du
Forbered mayonnaiseblandingen:
Bland mayonnaise med karry og salt i en skål.
Forbered fyldet:
Skær de hårdkogte æg og avokado i små tern og bland dem forsigtigt i karrymayonnaisen.
Forbered peberfrugterne:
Rens peberfrugterne og skær dem i passende stykker.
Servering:
Server æggesalaten oven på eller ved siden af peberfrugterne.
Noter
Denne ret kan tilpasses ved at tilsætte andre grøntsager eller krydderier efter smag. Perfekt som en let og nærende frokost.
Keyword
GLP-1 booster, High fat low Carb, Keto, Vegetar