Timianstegt kalkunbryst med pasta og grøntsager

En sund og velsmagende ret med timianstegt kalkun- eller kyllingebryst, frisk pasta og en række friske grøntsager. Perfekt til en nærende middag.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal 1 person
Kalorier 600 kcal

Ingredienser
  

  • 300 g kalkun- eller kyllingebryst
  • 6 mellemstore gulerødder
  • 1 broccoli
  • 1 peberfrugt
  • 3 tomater
  • 50 g frisk pasta
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. timian
  • Paprika salt, peber

Sådan gør du
 

Forbered kødet:

  • Del kødet i passende stykker. Steg dem i olie og timian i 2-4 minutter på hver side ved middelstærk varme.
  • Skru ned på jævn varme og tilsæt gulerødderne skåret i skiver og broccoli i små buketter.

Forbered salaten:

  • Skær peberfrugten i ringe og tomaterne i halve både. Anret peberfrugt og tomater i en lille salatskål.

Tilbered pastaen:

  • Kog den friske pasta i 2-3 minutter, dræn vandet fra og anret pastaen på en tallerken.

Servering:

  • Hæld kalkun- og gulerodsblandingen over pastaen og server sammen med salaten.

Noter

Denne ret kan tilpasses med andre grøntsager efter smag og kan også tilberedes med kylling i stedet for kalkun. Perfekt som en mættende og nærende middag.