Varm olien i en stor gryde. Svits løg og hvidløg i et par minutter.
Kom kødet i gryden sammen med timian, basilikum og oregano. Steg til kødet er blevet brunt.
Kom gulerødder og squash i gryden og rør godt rundt.
Tilsæt dåsetomat, bouillonterning og 2-3 dl vand. Bring i kog. Tilføj evt. mere vand.
Smag saucen til med salt og peber
Kom blomkålsbuketterne i en gryde med mælk og kog til de er møre.
Blend blomkålene og smag til med revet muskat, salt og peber
Tilsæt den revne ost og rør rundt til osten er smeltet.
Tænd ovnen til 175 grader
I en ovnfast fad hælder du halvdelen af blomkålsbechamel
Derefter skiftevis kødsauce og lagsagneplader
Den anden halvdel af blomkålsbechamelsaucen kommer du på toppen
Til sidst drysses revet ost
Sæt den i ovnen i ca. 25 minutter