Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kyllingesandwich med ost og spejlæg
Denne lækre kyllingesandwich kombinerer saftige skiver af squash, mørt kyllingekød og smeltende ost med et perfekt stegt spejlæg. Det er en nærende og velsmagende ret, der kan nydes til frokost eller som en let aftensmad.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Ret
Aftensmad, Frokost, Mellemmåltid
Antal
1
person
Kalorier
520
kcal
Ingredienser
2
fed
hvidløg
2
spsk
jomfruolivenolie
200
g
squash
skæres i skiver på langs
1
æg
1
spsk
mayonnaise
En håndfuld rucola eller babyspinat
5
skiver
agurk
½
kyllingebryst eller kyllingepålæg i skiver
30
g
emmentaler eller anden ost i tynde skiver
Sådan gør du
Steg squash og hvidløg:
Varm olivenolien op på en pande ved middel varme.
Knus hvidløgsfeddene og kom dem på panden.
Læg squashskiverne på panden og steg dem ca. 4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og møre. Tag dem af panden og læg dem til side.
Steg ægget:
Steg ægget på samme pande, indtil hviden er fast, og blommen er let flydende (eller efter din præference).
Samling af sandwich:
Smør squashskiverne med mayonnaise.
Læg skiver af kyllingebryst eller kyllingepålæg, rucola, agurk og ost på den ene squashskive.
Top med spejlægget og krydr med salt og peber.
Noter
Nyd denne kyllingesandwich som et hurtigt og sundt måltid, der er fyldt med smag og næring.
Keyword
GLP-1 booster, Keto, Low Carb