Kyllingefilet med Hvidløgssesam

En lækker og nem opskrift på sprøde kyllingefileter med sesam og hvidløg. Perfekt til et mellemmåltid eller frokost.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Frokost, Mellemmåltid
Antal 4 portioner
Kalorier 150 kcal

Ingredienser
  

  • 300 g inderfilet af kylling
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • Olie eller smør til stegning

Sådan gør du
 

Forberedelse:

  • Pisk ægget i en skål.
  • Vend kyllingefileterne først i det piskede æg og derefter i sesamfrøene. Krydr med salt og peber.

Tilberedelse:

  • Varm en pande på middelvarme og tilsæt olie eller smør.
  • Pres hvidløgene i det varme fedtstof.
  • Steg kyllingefileterne på panden til de er gennemstegte og har en gylden farve, ca. 7-10 minutter på hver side.

Afkøling og opbevaring:

  • Lad kyllingefileterne køle af og sæt dem derefter i køleskabet. De er nu klar til at blive taget med som et godt mellemmåltid eller frokost.

Servering:

  • Spis 1 til 2 kyllingefileter sammen med en gulerod eller agurk som tilbehør.

Noter

Forbered evt. kyllingefileterne om søndagen i forbindelse med aftensmaden, så de er klar til den kommende uges mellemmåltider eller frokoster.