Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kyllingefilet med Hvidløgssesam
En lækker og nem opskrift på sprøde kyllingefileter med sesam og hvidløg. Perfekt til et mellemmåltid eller frokost.
Udskriv
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
25
minutter
min
Ret
Frokost, Mellemmåltid
Antal
4
portioner
Kalorier
150
kcal
Ingredienser
300
g
inderfilet af kylling
2
spsk.
sesamfrø
1-2
fed
hvidløg
1
æg
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Sådan gør du
Forberedelse:
Pisk ægget i en skål.
Vend kyllingefileterne først i det piskede æg og derefter i sesamfrøene. Krydr med salt og peber.
Tilberedelse:
Varm en pande på middelvarme og tilsæt olie eller smør.
Pres hvidløgene i det varme fedtstof.
Steg kyllingefileterne på panden til de er gennemstegte og har en gylden farve, ca. 7-10 minutter på hver side.
Afkøling og opbevaring:
Lad kyllingefileterne køle af og sæt dem derefter i køleskabet. De er nu klar til at blive taget med som et godt mellemmåltid eller frokost.
Servering:
Spis 1 til 2 kyllingefileter sammen med en gulerod eller agurk som tilbehør.
Noter
Forbered evt. kyllingefileterne om søndagen i forbindelse med aftensmaden, så de er klar til den kommende uges mellemmåltider eller frokoster.