Videre til indhold
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
Personligt forløb
Body Age test
Kostvejledning
Coaching
Personlig træning
Ledelsessparring
MaximeteGo
Virksomhedsforløb
Sundhedsbroker
Sundhedstjek
Maximete Go
Håndtering af stress
Livsstilsforløb
“For fed”?
Kontakt
Om os
Blog
MasterClass
SHOP
MAXIMETE GO
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kurser
Kostplaner
Opskrifter
Maximete LIVE
Kyllingefilet i Ovn
Saftige kyllingefileter bagt med en velsmagende grøntsagsblanding, serveret med ris.
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Ret
Aftensmad, Hovedret
Antal
2
personer
Kalorier
356
kcal
Ingredienser
340
g
kyllingefilet
1
løg i tern
1
lille squash i tern
½
aubergine i tern
1
peberfrugt i tern
2
gulerødder i tern
400
g
hakkede flåede tomater
2
tsk
karry
Salt
peber og hvidløg efter smag
75
g
kogte ris
Sådan gør du
Krydder kyllingefileterne og brun dem let på panden.
Læg de brunede fileter i et ildfast fad.
Brun løgene på panden, tilsæt de resterende grøntsager og svits i et par minutter.
Smag grøntsagerne til med karry, salt, peber og hvidløg.
Hæld grøntsagsblandingen over kyllingefileterne i det ildfaste fad.
Bag retten i ovnen ved 190 grader i ca. 30 minutter.
Server kyllingefileterne og grøntsagerne med de kogte ris.
Noter
Denne ret kan også nydes med andre kornsorter som quinoa eller bulgur for variation.
Keyword
GLP-1 booster, Høj på protein, overgangsalderen