Kyllingefilet i Ovn

Saftige kyllingefileter bagt med en velsmagende grøntsagsblanding, serveret med ris.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Aftensmad, Hovedret
Antal 2 personer
Kalorier 356 kcal

Ingredienser
  

  • 340 g kyllingefilet
  • 1 løg i tern
  • 1 lille squash i tern
  • ½ aubergine i tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 gulerødder i tern
  • 400 g hakkede flåede tomater
  • 2 tsk karry
  • Salt peber og hvidløg efter smag
  • 75 g kogte ris

Sådan gør du
 

  • Krydder kyllingefileterne og brun dem let på panden.
  • Læg de brunede fileter i et ildfast fad.
  • Brun løgene på panden, tilsæt de resterende grøntsager og svits i et par minutter.
  • Smag grøntsagerne til med karry, salt, peber og hvidløg.
  • Hæld grøntsagsblandingen over kyllingefileterne i det ildfaste fad.
  • Bag retten i ovnen ved 190 grader i ca. 30 minutter.
  • Server kyllingefileterne og grøntsagerne med de kogte ris.

Noter

Denne ret kan også nydes med andre kornsorter som quinoa eller bulgur for variation.
Keyword GLP-1 booster, Høj på protein, overgangsalderen