Fiskefrikadeller med Karrypickles

En smagfuld ret med fiskefrikadeller serveret med en lækker karrypickles lavet af blomkål, fennikel, gulerod og rød peberfrugt.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal 2 personer
Kalorier 251 kcal

Ingredienser
  

  • 4 fiskefrikadeller
  • 200 g blomkål
  • 1/2 lille gulerod
  • 30 g fennikel
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. karry
  • 1/2 dl piskefløde
  • 1/2 grøntsagsbouillonterning

Sådan gør du
 

Forbered grøntsagerne:

  • Del blomkålen i buketter og kog dem møre, men stadig med bid.
  • Skær fenniklen i meget tynde skiver.
  • Skær den røde peberfrugt i tern.
  • Riv guleroden groft.

Sauter grøntsagerne:

  • Varm 1 spsk. olivenolie i en pande.
  • Sauter de revne gulerødder, fennikel og rød peberfrugt, indtil de er møre.

Tilføj karry og fløde:

  • Tilsæt 2 tsk. karry til grøntsagerne og rør godt.
  • Tilsæt 1/2 dl piskefløde.
  • Opløs 1/2 grøntsagsbouillonterning i 1/2 kop kogende vand og tilsæt det til panden.

Tilsæt blomkål:

  • Tilsæt de kogte blomkålsbuketter og rør forsigtigt rundt.
  • Smag til med salt og peber.

Servering:

  • Server karrypickles sammen med de varme fiskefrikadeller.

Noter

Denne ret kombinerer de lækre smagsnuancer fra karry med de milde og sprøde grøntsager, hvilket skaber en skøn harmoni med de saftige fiskefrikadeller. En perfekt middag til dig, der ønsker en let, men smagfuld oplevelse.
Keyword GLP-1 booster, Høj på protein, Keto, Vegetar